a podcastről


Ha kérdésed van, témajavaslatod, vagy csak a véleményedet szeretnéd megosztani velem, ne habozz és írj a tripladuplapodcast@gmail.com címre!


A Pro Basket Tripla-dupla Podcast az egyetlen rendszeresen jelentkező, magyar férfi kosárlabdával foglakozó Podcast. Igyekszem minél több játékost és kosárlabdához kötődő személyt megszólaltatni, így minden magyar férfi kosárlabdát szerető és követő számára érdemes hallgatni a Tripla-duplát!

A podcast elsődleges lelőhelye a Podbean, ami az egyik legnagyobb online podcast-szolgáltató. A Pro Basket Tripla-dupla Podcast hallgatható a weben keresztül a Podbean weboldalán és természetesen itt a Podcast saját honlapján is.
A legnépszerűbb telefonos applikációkban is megtalálható a podcast, úgy mint a Spotify, az Apple Podcasts, a Google Podcasts, a nemrég ingyenessé vált Pocket Casts és természetesen a Podbean saját alkalmazása, de Android felhasználók más egyéb appokban is megtalálják a podcast-et, ehhez a lent látható zöld android-ikonra kell kattintani.
Az adott appokon belül itt hallgatható a podcast:rólam

Magyar Dávid vagyok, 31 éves szolnoki lakos és Olaj szurkoló. 2006 óta járok Olaj meccsekre. Az előtt szinte kizárólag csak a focit követtem, a hazai kosárlabda nem igazán mozgatott meg. De teljesen beleszerettem a hangulatba, főleg, hogy 2006-ban nagyon jó csapata volt az Olajnak, és sikerült is duplázni abban a szezonban. Úgyhogy nem volt kérdés, hogy minden hazai meccsen ottleszek ezentúl.
Két évig az Olaj TV-n kommentátor voltam. Ebben a két évben sokkal többet tudhattak meg a szurkolók a csapatról, hála az előzeteseknek, értékeléseknek, interjúknak és az összefoglalóknak. Számomra így duplán fájt az Olaj TV megszűnése, ezért határoztam el, hogy elindítom a podcaste-et. A szurkolók kíváncsiak, szeretnének minél többet tudni a szeretett csapatukról és a játékosokról. A podcast ezen hivatott segíteni! Nagy előnye a formátumnak, hogy szinte bárhol és bármikor lehet hallgatni, akár az autóban vagy buszon ülve, séta vagy futás közben és még sorolhatnám. Viszont nem elégszem meg csak a szolnoki dolgokkal, célom hogy mindenki számára érdemes legyen hallgatni a podcastet, aki szereti a kosárlabdát!
Köszönöm hogy hallgatjátok a Pro Basket Tripla-dupla Podcast-et!


A PODCAST NÉVADÓ SZPONZORA:KÖSZÖNET AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÉRT:A PODCAST KIEMELT SZAKMAI PARTNERE:A PODCAST PARTNERE:
© Minden jog fenntartva | Az oldal a Colorlib felhasználásával készült.